Profesionalna fitonaravna prehranska dopolnila in kozmetika

Lepa, negovana in žametna stopala

Odkrijte novo celovito linijo izdelkov za lepoto vaših stopal.

Aktivne sestavine:

 • Čista urea 25%

  Deluje vlažilno in pomirjujoče, v visokih koncentracijah (> 20%) deluje eksfoliacijsko in odstranjuje odmrle celice, tudi iz odebeljene rožene plasti kože ter tako izjemno suhim in razpokanim stopalom povrne vitalnost, mehkobo in elastičnost.

 • Hialuronska kislina

  Posebna oblika hialuronske kisline, plod najnovejšega razvoja, z izjemno nizko molekulsko maso.

  Koži pomaga ohranjati njeno naravno vlažnost.

 • Arginin

  Deluje obnovitveno, kondicionira in vlaži kožo, saj ji molekulska struktura omogoča, zadrževanje vode, kar preprečuje izgubo transepidermalne vlage.

 • Koencim Q10

  Preprečuje oksidativni stres, ki ga povzročajo prosti radikali, ki poškodujejo celice in tako zmanjšajo njihovo učinkovitost in funkcionalnost; sodeluje pri regeneraciji vitamina E, ki je nepogrešljiv za kožo.

 • N-Acetil-Glukozamin

  Modificiran monosaharid, ki je ključen sestavni del hialuronske kisline, se v kozmetičnih izdelkih uporablja kot sredstvo za povečanje njene endogene sinteze.

  Testiranja na fibroblastih so pokazala njegovo učinkovitost pri povečanju sinteze hialuronske kisline, ki je odvisna od odmerka.

  V kozmetičnih izdelkih se ga uporablja ker deluje kot humektant ter zaradi njegovega vlažilnega in zaščitnega učinka.

 • Poliglutaminska kislina

  Naravni polimer γ-poliglutaminske kisline (PGA), pridobljen s fermentacijo Bacillus subtilis. Imenuje se tudi “nato gumi”, saj je glavna koloidno viskozna sestavina nata (tradicionalna japonska jed, proizvedena iz fermentirane soje).

  Nato Gumi je “rastlinski kolagen”, pridobljen s posebnim postopkom fermentacije soje.

  Glavna sestavina fitokolagena je polimer glutaminske kisline (γ – PGA). V kozmetiki se ga uporablja zaradi njegovih vlažilnih in viskoznih lastnosti ter učinka tvorbe zaščitnega filma. Ima visok vlažilni učinek (višji od hialuronske kisline in kolagena), ki je posledica posebnega mehanizma, s katerim spodbuja kožo, da proizvaja sestavine svojega naravnega vlažilnega faktorja (N.M.F. Natural Moisturizing Factor), kot sta urokanska in mlečna kislina.

  Deluje kot inhibitor encima hialuronidaze, ki je odgovoren za razgradnjo hialuronske kisline na celični ravni.

  Poleg tega povzroči razgradnja PGA s kožnimi encimi lokalno sproščanje pirolidon karboksilne kisline (PCA), ki je sposobna vezati velike količine vode in s tem dodatno vlažiti povrhnjico.

Deklaracija izdelka: Klikni tukaj >>