Naš 99,9% čisti gel iz soka aloje je rezultat posebne patentirane tehnologije, ki je s pomočjo posebnih encimov pretvorila čisti sok Aloe v koncentriran sok aloje.

Ta inovativni sistem ekstrakcije in prečiščevanja poveča število aktivnih snovi v fitokompleksu, ki niso vezane na rastlinske vlaknine in lahko takoj učinkujejo na koži.

Naš 99,9% čisti gel iz soka aloje je uporaben za nego kože po sončenju, za odpravljanje draženja zaradi odstranjevanja dlak in britja, za lajšanje posledic pikov žuželk, za boj proti sledovom aken, za zmanjšanje nelagodja pri manjših opeklinah, draženju zaradi stika s kemikalijami, pri pordelosti zaradi znojenja, draženju lasišča in suhih las, suhe kože rok in razpokane kože nog.

Primeren kot vlažilec ustnic ali vaginalni lubrikant.

Uporablja se lahko kot osvežilen gel za pomirjanje in zmanjšanje vnetja v primeru gingivitisa.

Aktivne snovi

Hydrolyzed Aloe Barbadensis Leaf Juice, Gluconolactone, Xanthan Gum, Disodium Phosphate, Sodium Benzoate, Dehydroxanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Sodium Phytate, Calcium Gluconate.

ALOJA STANDARDIZIRANA NA POLISAHARIDE

4x KONCENTRIRANA

Neto količina: 200 ml

Gel na osnovi visoko koncentriranega soka aloje. Zaradi posebne patentirane tehnologije ekstrakcije in prečiščevanja, je izdelek izjemno učinkovit pri občutljivi, pordeli in razpokani koži.

Navodila za uporabo: Gel nanesite na želena področja in vtirajte toliko časa, da se gel popolnoma vpije.

Samo za zunanjo uporabo.

Sestavine (Ingredients): navedene na embalaži.

Ne vsebuje dodanih alergenov, SLS in SLES, petrolatov, GSO, alkohola, sestavin živalskega izvora, glutena ali dišav.

Dermatološko testirano. Testirano za vsebnost niklja.

Tehnologija »Water free«

Prisotnost 100% soka listov Aloe barbadensis v izdelkih Natur Unique povečuje pomirjevalni učinek in preprečevanje pordelosti. Dodatna varnost tudi za najbolj občutljivo kožo.

Informacije o izdelkih, storitvah in ostale vsebine na tej spletni strani niso namenjene zdravljenju ali preprečevanju bolezni, niti ne predstavljajo zdravstvenih trditev. Z njimi želimo prispevati k vašemu boljšemu počutju, zdravemu življenjskemu slogu ter promovirati zdrav način prehranjevanja in kakovostna prehranska dopolnila. 

Vsebnost polisaharidov 6617.

Distributer: AVITABIO PHARMA d.o.o., Kosovelov trg 6, 6000 Koper