Profesionalna fitonaravna prehranska dopolnila in kozmetika

Učinek volumna > Tehnologija Volufirming

VOLUFORM ™ 1% je lipoaminokislina, ki vpliva na toničnost in čvrstost ter zahvaljujoč »VOLUFIRMING« tehnologiji deluje na vse plasti kože (hipodermis, dermis in epidermis), tako da poveča volumen ter zmanjša povešenost kože.

VOLUFORM ™ 1 % vidno poveča volumen

 • +0,6 cm povečanje prsi
 • • Do 1 velikosti košarice (A->B, B->C)

Učinek utrjevanja > Tehnologija hialuronske kroglice

Deluje na sposobnosti dehidriranih in zamreženih kroglic hialuronske kisline, da prodrejo v zgornje plasti povrhnjice in absorbirajo vodo ter s tem spodbujajo naravni tonus in čvrstost prsi.

Učinek napetosti > Mešanica aktivnih sestavin

Obogatena formula z mešanico hialuronskih kislin in peptidov, »rastlinskega kolagena« in niacinamida, ki delujejo v sinergiji in aktivirajo učinek napetosti, zgostitve in polnosti prsi.

Aktivne sestavine:

 • VOLUFORMTM

  je derivat izolevcina, esencialne aminokisline, ki je znana po svoji podporni sposobnosti pri obnavljanju tkiv. Predstavlja naravno alternativo lipofilingu, saj ima sposobnost zapolnitve in preoblikovanja volumnov. Učvrsti in izboljša elastičnost kože.

 • HIALURONSKE KROGLICE

  (etilheksil palmitat, trihidroksistearin, natrijev hialuronat, glukomanan): tehnologija hialuronskih kroglic temelji na sposobnosti dehidriranih in zamreženih kroglic, da prodrejo v zgornje plasti povrhnjice in absorbirajo vodo. Zahvaljujoč higroskopskim lastnostim se volumen kroglic hitro poveča, kar spodbuja čvrstost kože, zgladi gube in naredi površino bolj napeto in kompaktno.

 • NIACINAMID

  znan tudi kot nikotinamid, je aktivna oblika niacina (vitamin B3). Pomaga ohranjati čvrstost in mehkobo kože ter zmanjša pojav gub. Krepi kožno pregrado tako, da pomaga tvoriti lipidni film kože.

 • KOMPLEKS HIALURONSKIH KISLIN

  sodeluje pri ohranjanju stopnje vlažnosti, nabreklosti, viskoznosti in plastičnosti. Predstavlja nekakšen podlago, ki tkivu omogoča ohranjanje tonusa in zaradi svoje sposobnosti vezave in zadrževanja vode, zagotavlja vzdrževanje vlažnosti kože. Ščiti organizem pred vdorom virusov in bakterij, saj deluje kot nekakšen filter. Omenimo še lastnosti celjenja in protivnetne lastnosti.

 • ADENOZIN

  je nukleozid, ki je naravno prisoten v celicah živih bitij. V kozmetiki se uporablja za izboljšanje kakovosti kože z učinkom zmanjšanja vidnih gub. S poživljajočo energijo revitalizira površino kože.

 • PEPTIDI

  znanstvene študije so pokazale obetavne rezultate pri negi kože z uporabo peptidov, saj imajo odlične lastnosti proti staranju, lahko okrepijo kožno bariero in prispevajo k mlajšemu videzu. Koža jih zelo dobro prenaša, zato so primerni tudi za najbolj občutljivo kožo. Ko se aminokisline spojijo v peptide, le-ti tvorijo beljakovine. Peptidi so torej gradniki beljakovin. Te sestavljene molekule so prisotne v človeških, rastlinskih in živalskih celicah in so del vezivnega tkiva. Na lepotnem področju veljajo peptidi za odličnega zaveznika proti gubam in drugim znakom staranja. Njihov učinek povzroči, da organizem stimulira in izboljša funkcije, kot je rast celic. Obnovitev kože je bila potrjena s kliničnimi študijami.

 • RASTLINSKI KOLAGEN

  je glikoprotein, ki vsebuje 20 esencialnih aminokislin in od 2 do 6 monosaharidov. Zavira razgradnjo kolagena tipa I v koži z antioksidativnim učinkom. Uravnava metabolizem kože in človeškega telesa. Hidrira, tako da zadržuje vlago v koži.

Deklaracija izdelka: Klikni tukaj >>