Veliko dodatne lepote

Krema z dragoceno in bogato teksturo ter številnimi aktivnimi sestavinami, ki koži povrnejo bleščeč, mehak videz in čvrstost obraznih potez.

Vsebuje novost blagovne znamke Winter Natura.

Signal-10® je posebna oblika hialuronske kisline, z nižjo molekulsko maso za izboljšano penetracijo kože, ki izboljša vlažnost in elastičnosti kože.

Vsebnost niklja nižja od 0,0001%.

Aktivne sestavine:

  • Signal-10®

  • Litchi Chinensis

  • Vitamin E

  • Tokotrienoli

  • Vitamin C

  • Vitamini P-COMPLEX (P0-P1-P2-P4)

  • Koencim Q10

Deklaracija izdelka:

HYALURONIC FACE LIFT COMPLEX – PROTI GUBAM

Neto količina: 50 ml

Krema za obraz. Proti gubam. SPF10

Kremo uporabljamo za upočasnitev staranja kože ter povečanja vlažnosti in čvrstosti kože. Krema za obraz na osnovi SIGNAL-10®, Litchi chinensis, vitaminov E, PP in C, koenzima Q10, olja jojobe in karitejevega masla. Dragocena krema za obraz s podpornim učinkom za atonično in postarano kožo. Aktivne sestavine pripomorejo k tvorbi kolagena, povečujejo vlažnost kože in jo ščitijo pred oksidativnim stresom, ki ga povzročajo zunanji vplivi. Obrazu povrne bleščeč, svež, sproščen in mehak videz.

SIGNAL-10®: Posebna oblika hialuronske kisline, z nižjo molekulsko maso za izboljšano penetracijo kože, ki izboljša vlažnost in elastičnosti kože.

Litchi chinensis: tropska in subtropska rastlina; sveži plodovi se uporablja zaradi njihovih številnih lastnosti, kot so: preprečevanje dehidracije, oksidativnega stresa in staranja kože.

VITAMIN E: ima močno antioksidativno, vlažilno in zaščitno delovanje.

VITAMIN PP: upočasnjuje staranje kože, povečuje njeno vlažnost, spodbuja tvorbo kolagena in zmanjšuje gube.

VITAMIN C: ima pomembno vlogo pri tvorbi kolagena ter posvetlitvi kože.

KOENZIM Q10: molekula, prisotna v vsaki celici našega organizma, z nevtralizacijo prostih radikalov zavira proces staranja.

Navodila za uporabo: Izdelek enakomerno nanesite na obraz in nežno vtrite. Izdelek je idealen za uporabo kot osnova pri ličenju. Samo za zunanjo uporabo. Dermatološko testirano. Brez dodanih parabenov, formaldehida, silikonov, mineralnih olj, barvil, EDTA. Vsebnost niklja nižja od 0,0001%.

Sestavine (Ingredients): navedene na embalaži.

Distributer: AVITABIO PHARMA d.o.o., Kosovelov trg 6, 6000 Koper

www.avitabio.com