Profesionalna fitonaravna prehranska dopolnila in kozmetika

Iz zadnjih razpoložljivih podatkov je razvidno, da je trg prehranskih dopolnil za področje kašlja, grla in dihal vreden več kot 238 miljonov evrov s 5-odstotnim trendom rasti.

Disfonijo združenje za otorinolaringologijo definira kot kvalitativno in/ali kvantitaivno spremembo glasu, ki nastane kot posledica strukturne in/ali funkcionalne spremembe enega ali več organov, ki sodelujejo pri njegovem nastajanju ali neustreznosti dinamičnih odnosov med različnimi komponentami pljučno-fonatornega sistema.

Organi, ki jih lahko prizadane disfonija so povezani s fonatornim delovanjem, povezanim z oddajanjem glasu in zvokov : glasilke, usta, nos, žrelo, grlo in sapnik.

Disfonijo lahko razdelimo v dve večji skupini: organska disfonija (povezana z lezijami ali patologijo grla, kar okvari ustvarjanje in nadzor glasu (vozliči, polipi,…) ali funkcionalna disfonija, pri katerih spremembe grla niso razvidne.

Aktivne sestavine

  • Navadni dihnik

    Deluje na grlo pomirjevalno, blago in mehčalno, podporno in pomirjevalno v primeru »žgečkanja« v grlu, za uporabo pri kratkotrajni hripavosti, za pravilno in lahko dihanje

  • Mira

    Smola mire ugodno učinkuje pri različnih problemih dihalnega trakta.

Deklaracija izdelka: Klikni tukaj >>