Veliko dodatne lepote

Celovita linija obližev in mask za obraz, nos in področje okoli oči.

Linija mask za enkratno uporabo Winter je namenjena vsem tipom kože in vsem specifičnim potrebam.

Maska „Black Mask Peel-Off Purificante“ vsebuje v enem pakiranju vse, kar potrebujete za globoko čiščenje in obnovitev kože.

Pakiranje vsebuje 5 vrečk nežnega, naravnega seruma, ki pomaga obnoviti kompaktnost kože in zožati pore po odstranitvi maske.

Kožo navlaži, obnovi in osveži.

Aktivne Sestavine:

  • Ialucollagen®

  • Sok aloje

  • Bambusovo rastlinsko oglje

  • Fitokompleks OIS mastna koža

  • Fitokompleks SSN občutljiva koža

  • Fitokompleks SNS negovanje kože

Deklaracija izdelka:

HYALURONIC FACE LIFT COMPLEX – ČRNA MASKA

Neto količina (maska): 75 ml – Neto količina (vrečke): 5 x 3 ml

Čistilna črna maska »Peel-Off« Maska: inovativna črna maska s čistilnim učinkom. Odstranjuje nečistoče in ogrce. Uravnava odvečni sebum, absorbira maščobo in z izboljšanjem strukture kože izboljša njen videz.

Obrazu podari svetlečo polt ter prijeten občutek sveže in čiste kože.

Navodila za uporabo (Maska): Pred uporabo kožo dobro očistite. Nanesite 15 ml maske (količino preverjajte s pomočjo oznak na embalaži). Izdelek enakomerno nanesite na obraz, izogibajte se očem, liniji las, brkom, bradi, obrvem in ustnicam. Izdelek pustite delovati 20-30 minut, dokler se popolnoma ne posuši. Medtem postavite vrečko Hydrogel Seruma v hladilnik, kar poveča njegove osvežilne lastnosti. Masko odstranite od spodaj navzgor ter obraz sperite z mlačno vodo. Nato pričnite z nanosom Hydrogel Seruma. Pordelost kože je posledica delovanja maske in izgine po nekaj urah.

Hydrogel Serum: nežen naravni serum, ki pomaga obnoviti kompaktnost kože in zožati pore po odstranitvi maske. Kožo navlaži, obnovi in osveži.

Navodila za uporabo (Hydrogel Serum): Po odstranitvi maske »Black Mask« in izpiranju obraza, nanesite Hydrogel Serum z nežnim vtiranjem dokler se popolnoma ne vpije. Ne vsebuje EDTA, PEG, smukca, trietanolamina, vazelinskega olja, SLS/SLES, parabenov. Dermatološko testirano. Vsebnost niklja nižja od 0,0001%.

NE ZAUŽITE/PREPEČITE STIK Z OČMI ALI SLUZNICAMI/PO UPORABI TEMELJITO UMIJTE ROKE/NE UPORABLJAJTE NA POŠKODOVANI KOŽI/HRANITE IZVEN DOSEGA OTROK/SAMO ZA ZUNANJO UPORABO

Sestavine (Ingredients): navedene na embalaži.

Distributer: Avitabio d.o.o., Kosovelov trg 6, 6000 Koper

www.avitabio.com