Profesionalna fitonaravna prehranska dopolnila in kozmetika

Izbira dobrega počutja

Uživanje Aloe Vere lahko prispeva izboljšati krvni obtok v telesu.

Klinična študija, objavljena v medicinski reviji Angiology, je proučevala uživanje prehranskega dopolnila Aloe Vere kot pomoč pri zmanjšanju ravni maščob pri bolnikih z visokim holesterolom, kar prispeva k zmanjševanju tveganja za nastanek krvnih strdkov v arterijah. Raziskava je ugotovila tudi, da kažejo bolniki s sladkorno boleznijo največje izboljšanje nivoja sladkorne bolezni.

Aktivne sestavine:

 • Triphala (Phyllanthus emblica; Terminalia bellerica; Terminalia chebula)

  Mešanica treh plodov: Amalaki (indijske kosmulje) (Phyllanthus emblica), Bibhitaki  (indijskega mirobalanovca) (Terminalia bellerica) in Haritaki  (kebulskega mirobalanovca) (Terminalia chebula) poznanih v ajurvedi že iz časov antike.

  Uživanje triphale, s sinergijo treh sestavin, deluje predvsem na prebavni sistem.

  Amalaki (Phyllanthus emblica): Amla je splošno poznana kot indijska kosmulja in je v ajurvedi že stoletja eno izmed najbolj cenjenih pomlajevalnih sredstev. Plod je bogat z vitaminom C in se uporablja samostojno ali v kombinaciji z ostalimi rastlinami.

  Pomaga podpirati prebavo, ohranja delovanje črevesja in je želodcu prijazno. Prispeva k zdravju prebavnega trakta

  Haritaki (Terminalia Chebula): Poimenujejo ga tudi “kralj tibetanske medicine”. Haritaki se pogosto uporablja v tradicionalni indijski in iranski medicini za zdravljenje različnih zdravstvenih težav.

  Podpira številne vidike prebavne funkcije. Poživi prebavo. Pomaga uravnotežiti in vzdrževati redno odvajanje. Pomaga pri zaščiti prebavnega trakta pred paraziti. Pomaga uravnotežiti nivo prebavnih plinov. Pomaga vzdrževati delovanje prebave, prebavno udobje in naravno blato, ohranjati redno delovanje črevesja in tranzit.

  Bibhitaki (Terminalia bellearica):

  Pomaga ohranjati normalno raven glukoze v krvi in Prispeva k zdravju krvno-žilnega sistema.

 • Navadni hren (Armoracia rusticana)

 • Aloja (Aloe barbadensis)

  Pomaga ohranjati normalno raven glukoze v krvi kot del zdravega življenjskega sloga in prispeva k normalnemu metabolizmu glukoza-inzulin. Ima učinek spodbujanja sproščanja inzulina.

  Podpira gastrointestinalno zdravje, prebavo in vzdrževanje delovanja črevesja.

  Pomaga pri spodbujanju rednega odvajanja in uravnavati ter vzdrževati  tranzitni čas.

  Pomaga povečati odpornost.

Deklaracija izdelka: Klikni tukaj >>