Natur Unique revolucionira tvojo lepotno rutino s 4 kremami – gel-maskami za obraz z alojo 4 krat bolj koncentrirano za 72 urni vlažilni učinek.

Dobro znane in priznane lastnosti Aloe Vera dosežejo s to patentirano tehnologijo svojo največjo in še izboljšano učinkovitost. Izkorišča se tehnologija “Waterfree”, ki omogoča, da v sestavi ni vode, temveč samo sok aloje.

Supreme Aloe Krema & Maska Gel se lahko uporablja kot:

 • Dnevna krema, idealna kot podlaga za ličenje.
 • Maska, ki jo po samo 5-tih minutah delovanja, z rahlim masiranjem vtrete v kožo.
 • Nočna maska s podaljšanim nočnim delovanjem omogoča večjo absorpcijo aktivnih sestavin.

Aktivne sestavine:

 • Hidrolizirani sok listov aloe barbadensis

  Izdelek, proizveden s postopkom hidrolize običajnega gela aloje z izbranimi encimi (postopek imenovan »bioutekočinjenje«). Po postopku hidrolize se koncentracija skupnih prostih polifenolov (biodostopni za antioksidativno učinkovanje) v gelu aloje poveča za 74%, koncentracija skupnih sladkorjev za 13%, prav tako pa se poveča tudi njegov učinek na proste radikale (za 33%).

 • Sok aloje

  Aloja, ki se uporabljena v kozmetiki, se razlikuje od soka za uživanje, kjer je odstranjen aloin (ki se uporablja v zdravilih). Obstajajo različne spojine, ki učinkujejo v kozmetičnih izdelkih. Gre za sluzi, ki tvorijo vodne koloide. To so posebni polisaharidi (kompleksni sladkorji), ki se razlikujejo po svoji kemijski strukturi, podobni nekakšni mešanici med sladkorjem in škrobom. Gre za makromolekulo z zelo uravnovešenim učinkom zaščite in vlaženja.

  Fiziološko spominjajo na delovanje drugih makromolekul kot so: hialuronska kislina, kolagen ali hondroitin sulfat. Njihova osnovna lastnost je v izjemni sposobnosti vezanja molekul vode (tako zunanje kot naravno prisotne vlage na koži) in njihovem zadrževanju v povrhnjici. To je olajšano zaradi njihove visoke nagnjenosti k tvorbi zaščitnega filma. Razlika je v tem, da z nižjo koncentracijo aloje dosežemo isti učinek kot z dragimi, prej omenjenimi molekulami. Gel aloje je sposoben ne samo rehidrirati področja dehidrirane kože, temveč učinkuje tudi na kritičnih področjih, kot so opekline, razjede, ekcem in ostalo.

  Uporablja in priporoča se za povečanje vlage in tonusa kože, deluje pomirjujoče pri rdečici in opeklinah.

 • Hialuronska kislina s srednjo in visoko molekulsko maso (natrijev hialuronat)

  Pridobljena z naravno biotehnološko fermentacijo, celo dovoljena v certificirani ekološki pridelavi. Makromolekula z izjemno sposobnostjo zajemanja in vezave vode na globok in fiziološki način. Do te mere, da je postala izbrana molekula pri podkožni obdelavi s polnili, pri čemer jo koža dobro prenaša.

  Njeno glavno kozmetično delovanje je hidracija in sposobnost, da tretirano kožo naredi bolj sijočo, zdravo in zaščiteno. Zaradi visoke stopnje čistosti kisline, izbrane za ta izdelek ter izbire njene molekulske mase (1.000kDa-1.800kDa), je izdelek še posebej učinkovit in varen.

 • Betan

  Izjemno preprosta molekula, naravna in prisotna v številnih rastlinskih virih, kot sta blitva ali pesa. Gre za snov, ki je v naravi koristna za zaščito rastlinskih celic. Pri nanosu na kožo ima izjemne vlažilne lastnosti, primerljive z glicerinom.

  V formulacijah detergentov zmanjšuje draženje, ki ga povzročajo površinsko aktivne snovi. Poleg tega zahvaljujoč številnim metilnim skupinam ta aktivna snov poveča celično obnovo vrhnje plasti kože in s tem obnavlja kožo in občutljivi koži podarja več svežine.

 • Rastlinski glicerin

  Polialkoholna molekula z značilnostmi, ki spominjajo na sladkor. Ima naravno sposobnost zadrževanja vode, uporablja se tudi zaradi značilnega učinka mehčanja in vlaženja. Zaradi svojega visokega vlažilnega učinka, je idealen za ohranjanje zdrave, zaščitene, mehke in hidrirane kože in las.

 • Trehaloza

  Trehaloza se naravno pojavlja v nekaterih rastlinah in organizmih, ki zaradi nje preživijo v težkih okoljskih razmerah. Ta sladkor ustvari zelo tanek film, ki ohranja molekule na način, da okoli njih zgradi nekakšno patino, jih z njo prevleče in zaščiti pred zunanjimi dejavniki; na ta način ostanejo vse funkcionalne značilnosti molekul nespremenjene.

  Ustvari film, ki deluje kot zaščita pred prostimi radikali in preprečuje celične degenerativne procese. Na ravni kože trehaloza ovije molekule z vodo z zajeto hidracijo in jo tako ohranja konstantno. Hkrati kožo ščiti pred najpogostejšimi onesnaževali in upočasnjuje proces staranja.

 • Sestavina za vlaženje, rastlinskega izvora (propandiol)

  Je glikol rastlinskega izvora (koruza) z zelo visoko okoljsko in dermatološko združljivostjo. Laboratorijski testi so potrdili njegovo popolno prenašanje na koži pri koncentracijah do 75%.

  Vlaži in deluje kot nosilec aktivnih sestavin (pomaga pri njihovi absorpciji).

 • Vitamin E (tokoferil acetat)

  Uporabljen v svoji najbolj stabilni obliki, in sicer kot tokoferil acetat, spodbuja absorpcijo kože, je odličen naravni antioksidant, njegovo najbolj dokazano delovanje v tkivih pa je preprečevanje ali upočasnitev tvorbe lipoperoksidov iz prisotnih lipidov.

  To predstavlja podporo pri obravnavi zrele in neelastične kože, saj obnovi naravni lipidni film na koži.

Deklaracija izdelka: Klikni tukaj >>