Natur Unique revolucionira tvojo lepotno rutino s 4 kremami – gel-maskami za obraz z alojo 4 krat bolj koncentrirano za 72 urni vlažilni učinek.

Dobro znane in priznane lastnosti Aloe Vera dosežejo s to patentirano tehnologijo svojo največjo in še izboljšano učinkovitost. Izkorišča se tehnologija “Waterfree”, ki omogoča, da v sestavi ni vode, temveč samo sok aloje.

Supreme Aloe Krema & Maska Gel se lahko uporablja kot:

 • Dnevna krema, idealna kot podlaga za ličenje.
 • Maska, ki jo po samo 5-tih minutah delovanja, z rahlim masiranjem vtrete v kožo.
 • Nočna maska s podaljšanim nočnim delovanjem omogoča večjo absorpcijo aktivnih sestavin.

Aktivne sestavine:

 • Hidrolizirani sok listov aloe barbadensis

  Izdelek, proizveden s postopkom hidrolize običajnega gela aloje z izbranimi encimi (postopek imenovan »bioutekočinjenje«). Po postopku hidrolize se koncentracija skupnih prostih polifenolov (biodostopni za antioksidativno učinkovanje) v gelu aloje poveča za 74%, koncentracija skupnih sladkorjev za 13%, prav tako pa se poveča tudi njegov učinek na proste radikale (za 33%).

 • Sok aloje

  Aloja, ki se uporabljena v kozmetiki, se razlikuje od soka za uživanje, kjer je odstranjen aloin (ki se uporablja v zdravilih). Obstajajo različne spojine, ki učinkujejo v kozmetičnih izdelkih. Gre za sluzi, ki tvorijo vodne koloide. To so posebni polisaharidi (kompleksni sladkorji), ki se razlikujejo po svoji kemijski strukturi, podobni nekakšni mešanici med sladkorjem in škrobom. Gre za makromolekulo z zelo uravnovešenim učinkom zaščite in vlaženja.

  Fiziološko spominjajo na delovanje drugih makromolekul kot so: hialuronska kislina, kolagen ali hondroitin sulfat. Njihova osnovna lastnost je v izjemni sposobnosti vezanja molekul vode (tako zunanje kot naravno prisotne vlage na koži) in njihovem zadrževanju v povrhnjici. To je olajšano zaradi njihove visoke nagnjenosti k tvorbi zaščitnega filma. Razlika je v tem, da z nižjo koncentracijo aloje dosežemo isti učinek kot z dragimi, prej omenjenimi molekulami. Gel aloje je sposoben ne samo rehidrirati področja dehidrirane kože, temveč učinkuje tudi na kritičnih področjih, kot so opekline, razjede, ekcem in ostalo.

  Uporablja in priporoča se za povečanje vlage in tonusa kože, deluje pomirjujoče pri rdečici in opeklinah.

 • Natrijev alginat

  Alginati so linearni polisaharidi, pridobljeni iz rjavih alg. V naravi je prisotna mešanica alginske kisline in njenih natrijevih (algin), kalijevih, kalcijevih in magnezijevih soli. Natrijev alginat je naravna snov, združljiva s kožo, ki jo dobro sprejema.

  V kozmetiki se uporablja, ker da kozmetiki prijetno strukturo, zahvaljujoč svoji želirni sposobnosti in zaradi značilnega naravnega učinka dviganja, ki je posledica njegove lastnosti tvorbe filma.

 • Fitoekstrakt brazilske kreše

  Je močna učinkovina proti gubam, pridobljena iz tropske rastline Acmella oleracea.

  Deluje na sprostitev mišic tako, da omili procese staranja celic in pojava gub okoli oči. Kožo pusti mehko in sijočo.

 • Rastlinski glicerin

  Polialkoholna molekula z značilnostmi, ki spominjajo na sladkor. Ima naravno sposobnost zadrževanja vode, uporablja se tudi zaradi značilnega učinka mehčanja in vlaženja. Zaradi svojega visokega vlažilnega učinka, je idealen za ohranjanje zdrave, zaščitene, mehke in hidrirane kože in las.

 • Mehčalno olje, rastlinskega izvora (etilheksil plamitat)

  Pridobljeno z esterifikacijo etil heksanola s palmitinsko kislino.

  Njegova absorpcija je hitra, daje končni formulaciji pridih suhosti, vpliva na gladkost in konsistenco ter hkrati prispeva izrazit mehčalni in kondicionirni učinek: koža je mehkejša in gladka, brez učinka mašenja.

 • Vitamin E (tokoferil acetat)

  Uporabljen v svoji najbolj stabilni obliki, in sicer kot tokoferil acetat, spodbuja absorpcijo kože, je odličen naravni antioksidant, njegovo najbolj dokazano delovanje v tkivih pa je preprečevanje ali upočasnitev tvorbe lipoperoksidov iz prisotnih lipidov.

  To predstavlja podporo pri obravnavi zrele in neelastične kože, saj obnovi naravni lipidni film na koži.

Deklaracija izdelka: Klikni tukaj >>