Vsebuje elevterokok, standardiziran na 0,8% elevterozidov, ki je tonik za podporo psihičnih in telesnih zmogljivosti v primerih šibkosti, izčrpanosti in utrujenosti ter med rekonvalescenco, podpira, pomaga v primeru okrevanja, rehabilitacije, prispeva k večji psihični in fizični energiji.

Prispeva k normalnemu krvnemu obtoku, kar je povezano z zmogljivostjo in odzivnostjo možganov, prispeva k optimalni psihični in kognitivni aktivnosti.

Je podpora telesni obrambi, prispeva k in podpira imunski sistem.

Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) in Vitamin B12 (cianokobalamin) prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter prispevata k presnovi homocisteina.

Aktivne sestavine:

 • Bacopa - BacoMind® (Bacopa monnieri, suhi ekstrakt nadzemnih delov rastline)

  Lahko pomaga izboljšati koncentracijo in spomin. Pomaga pri vzdrževanju dobrega kognitivnega delovanja, pomaga ohranjati z leti opešan spomin in ohranjati kognitivne funkcije, spodbuja mikrocirkulacijo periferne krvi, prispeva k normalnemu krvnemu obtoku, kar je povezano z zmogljivostjo možganov.

 • Elevterokok standardiziran na 0,8% elevterozidov

  Tonik za podporo psihičnih in telesnih zmogljivosti v primerih šibkosti, izčrpanosti in utrujenosti ter med rekonvalescenco, podpira, pomaga v primeru okrevanja, rehabilitacije, prispeva k večji psihični in fizični energiji.

  Prispeva k normalnemu krvnemu obtoku, kar je povezano z zmogljivostjo in odzivnostjo možganov, prispeva k optimalni psihični in kognitivni aktivnosti.

  Podpora telesni obrambi, prispeva k in podpira imunski sistem.

  Tonik, ki prispeva k adaptogeni aktivnosti.

 • Japonski dresnik standardiziran na 98% resveratrola

 • Vitamin B6

 • Vitamin B12

  Vitamina B6 in B12 prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti in prispevata k presnovi homocisteina.

Deklaracija izdelka: Klikni tukaj >>